már
11

Mi vár rád 2011-ben? Nagy éves horoszkóp


A 2011-es esztendő a tettek éve lesz. Már az évkezdet izgalmas változásokat hoz, hiszen a Jupiter január végén belép a Kosba, ami felpörgeti az eseményeket. Az igazi robbanás azonban tavasszal lesz érezhető, amikor az Uránusz is átlép ebbe a jegybe, és a Marssal, majd a Nappal szinte versenyt futnak egymással a teremtésért és a megújulásért. Ez persze heves, és néha nem erőszakmentes történésekhez vezet, de aki képes élni a lehetőségekkel, és a szíve is a helyén van, az jövőre megtalálhatja a számításait. Lépj tehát a tettek mezejére!

 

 KOS (március 21. – április 20.)

Talán mondanunk sem kell, hogy a fent említett konstellációk a Kos-szülötteknek nyújtják a legkézenfekvőbb lehetőségeket. Különösen akkor, ha te a „létrehozó" Kosok közé tartozol,  régóta dédelgetett, legvadabb álmait is megvalósíthatod – igaz nagy harcok és áldozatok árán, de ezt szinte észre sem veszed, annyira felfokozott lázban ég majd. Használd ki az évkezdet lendületét: ha felveszed a tempót, egészen őszig meg sem állsz majd! Akkortájt azonban hajlamos leszel a túlzott idealizmusra, légy óvatos, és lassíts, ha a helyzet úgy kívánja.

 

BIKA (április 21. – május 20.)

A Bikáknak kicsit nehezebb lesz alkalmazkodni az őrült sebességgel zajló dolgokhoz, gyakran túlzottnak érzik az elvárásokat. Nekik a tavasz vége, nyár eleje lesz a kedvezőbb, amikor kicsit belassulnak az események, és könnyebb lesz megfontolt, tervezhető döntéseket hozni. Mindenképpen új helyzeteket, változásokat hoz majd ez az év – fogadd olyan nyitottan, ahogyan csak tudod! Nem lesz időd tanakodni, előfordulhat, hogy mire lépésre szánnád el magad, egy teljesen új helyzet állt elő.

 

IKREK (május 21. – június 21.)

Az Ikrek élvezik majd a pezsgést, felüdülést jelent majd számukra az állóvíz után. Érzékeny idegrendszerüknek azonban néha már sok is lesz a terhelés – különösen április környékén ügyelj arra, hogy ne hajszold túl magad. Augusztusban egy hosszabb pihenőre számíthatsz, használd ki, mert az év vége sok megoldandó helyzetet, érzelmi konfliktust, ugyanakkor komoly anyagi fellendülést tartogat. Kivételesen légy következetes, és fejezd be a megkezdett feladatokat, mert ha kapkodsz, könnyen összezavarodhatsz és kiborulhatsz.

 

RÁK (június 22. – július 22.)

A Rákoknak is hatalmas lehetőségeket hozhat ez az év, de készüljenek fel rá, hogy mindez stresszes lesz. Gyakran érezheted, hogy kíméletlen és rideg a világ körülötted, de ez csak mások hajszoltságának és az erőltetett tempónak köszönhető. Duzzogni semmiképpen sem lesz időd, vagy ha igen - mint általában - semmi értelme nem lesz, tehát elkezdeni is felesleges. Nyár derekán kicsit fellélegezhetsz, de októberig még több hullámban jönnek majd a feladatok – ha kitartasz, és megfelelsz az elvárásoknak, hosszú távon megalapozhatod a jövődet.

 

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

A „királyi" szülöttek is kivehetik oroszlánrészüket az eseményekből: gyakran kell majd bátran és határozottan fellépniük, amikor másokon kitör a pánik. Aki most az élre kerül, és higgadtan képes kezelni a helyzeteket, az sokáig vezető marad. Február közepétől várhatók a kihívások, és szeptemberre érik be igazán erőfeszítéseinek gyümölcse, addig azonban egy perc nyugtod nem lesz. A terhelés nem csak téged, de családodat is nagyon megviselheti – rájuk különösen nagy figyelmet fordíts, mert ez lesz az egyik fő konfliktusforrás az évben.

 

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzek nagy eltökéltséggel állnak a 2011-es feladatok elé, és hihetetlen szorgalmukkal képesek kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. A május és a december azonban kritikus időszak lehet – vigyázz testi épségedre és egészségedre! Ebben az évben a szokottnál nagyobb önállóságot vár majd el az élet tőled, gyakran kell kezdeményezned egy-egy helyzetben, és a feladatmegoldó képességedet is tesztelheted. Érzelmileg nem leszel túl stabil, anyagilag viszont annál inkább megalapozhatod a jövődet.

 

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek élvezik majd talán a legkevésbé az esztendő előnyeit-hátrányait, a Szaturnusz ugyanis az ő jegyükben toporog, és ez féken tartja a velük kapcsolatos történéseket. Jóval higgadtabban kezelik majd az eseményeket, mint környezetük, ami látszólag konfliktusokhoz vezet, valójában azonban sokaknak jelent segítséget a zűrzavarban. Ön lesz tehát a „menedék", a tanácsadó, ami – ha közvetve is -, nagy hatással lesz saját sorsára. Ebből a szerepből születnek majd lehetőségek, amelyek, különösen novemberben, komoly fordulatokat hozhatnak.

 

SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

A Skorpiók év elején elég tehetetlenül figyelik az eljövendő „forradalmat" – nekik a nyílt harc, a hangoskodás nem kenyerük. Júniusra azonban kitisztul a kép, és akkortájt olyan lehetőségek érkeznek, amelyek neked is testhez állók. A nyár inkább érzelmileg lesz felfokozott - akár egy mindent felforgató szerelmi vihar is elképzelhető -, ősztől azonban megindul a szekér, és sok feladat szakad a nyakadba. Hallgass legendás megérzéseidre, akár a legvadabb sugallatokat tekintve – ebben az évben ez különösen igaz!

 

NYILAS (november 22. – december 21.)

A Nyilasoknak rendkívüli lesz ez az év – főleg február közepétől, amikor egy váratlan lehetőség nagyot lendíthet az életükön. Ugyan sok személyes konfliktus vár majd rád – mondhatni kifejezetten „veszekedős" lesz ez az év -, de összességében gyarapodást és sikereket hoz az esztendő. Különösen júliusban gyűlik meg a bajod a törvénnyel, de kis szerencsével ebből is győztesen kerülsz ki. A családi élete sem lesz zökkenőmentes, októberben érzelmileg mélypont várható, de az anyagi és szakmai sikerek segítenek túllendülni a nehezebb időszakokon.

 

BAK (december 22. – január 20.)

A Bakokra küzdelmes esztendő köszönt 2011-ben, az év rosszul kezdődik, a nehézségek és a terhek egyre csak nőnek, de a március hirtelen fordulatot hoz, és ettől kezdve, ha lassan is, de rendeződnek a dolgok. Olyannyira, hogy őszre több, régóta húzódó probléma megoldást nyer, és év végére az életed szinte minden területén olyan „rend" lesz, amire mindig is vágytál. Ehhez azonban többet kell kockáztatnod, mint amennyit szeretnél, de ha mersz egy kicsit bátrabban lépni, ha teret engedsz az új helyzeteknek, szívós küzdelmed elnyeri jutalmát.

 

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

A Vízöntők eleinte kétkedve fogadják majd a viharos fordulatokat és tőlük szokatlan módon visszahúzódnak. Április elején különösen érzed majd, hogy bizonytalanná válik a helyzet, és – bár számtalan ötleted támad, egészen új nézőpontból kezded látni az életet – egészen augusztusig kell várnod, míg végre beindulnak a dolgok. Akkor azonban hatalmas erővel törnek be lehetőségek az életedbe, és szinte szárnyakat kapsz! Ha sikerül ebben az időszakban megalapoznod terveidet, az hosszú ideig kihat majd életedre.

HALAK (február 20. – március 21.)

A Halaknak minden bátorságukra szükségük lesz ebben az esztendőben. Sokszor lesz úrrá rajtad a kétségbeesés, de tarts ki! Kevés biztos pont marad az életedben, és a sors hatalmas kihívások elé állít: el kell hagynod a „járt utakat a járatlanokért". Ha erre képes leszel, ha nem esel pánikba a döntések előtt, ha időben nyakon ragadod a lehetőségeket, hatalmas változásokat élhetsz meg! Tavasszal és nyár elején megérzéseid felerősödnek, és erős sugallatokat kapsz majd az „égiektől" – hallgass rájuk, megéri!

 

Forrás: pink.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://napibabona.blog.hu/api/trackback/id/tr532731320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása